top of page

Om een kwalitatieve, langdurige en constructieve padelwerking te kunnen bieden, zijn we sinds kort ( januari 2023 ) een samenwerking aangegaan met padelcampus Duinbergen. Zij zullen onder leiding van Mathieu Loosvelt, die tevens het aanspreekpunt zal zijn, de padellessen en stages organiseren. Dit zal in nauw overleg gebeuren met het clubbestuur van TC Blankenberge en de voorkeur zal uitgaan naar de trainers die ingebed zijn in de werking van TCB.

Het aanbod voor de komende maanden is reeds te raadplegen via www.tennisvlaanderen.be

Er kan reeds ingeschreven worden!

 

We geven hierbij al wat info bij de diverse lessenreeksen:

 

·        5 of 10 weken padeltraining:

 Gedurende 5 of 10 weken kan je wekelijks anderhalf uur padeltraining volgen. Deze trainingen zijn ideaal om je verder te specialiseren in bepaalde padeltechnieken zoals de bandeja, bajada, vibora of chiquita maar zullen je ook op tactisch vlak veel vooruit helpen. Ideaal dus om je voor te bereiden op je interclub of tornooien. Indeling op basis van niveau.

 

·        Start to padel:

 Zet snel en eenvoudig je eerste stappen in de padelsport via Start To Padel! We voorzien 5 lessen waarbij je de basis van het padelspel aanleert. Alle materiaal is voorradig, enkel sportieve kledij is nodig.

Speel je reeds padel en wil je je spel verfijnen of een vervolg breien aan Start To Padel, dan is de padelreeks P100 de vervolgformule.

 

·        Jeugd padeltraining:

   Gedurende 5 of 10 weken kan je wekelijks anderhalf uur padeltraining volgen. De training richt zich uitsluitend op jongeren van 9 tot 16 jaar en bevat een heel aantal fun-elementen. In deze trainingen komen zowel techniek als tactiek aan bod. De lessenreeks die start vanaf 22 mei is ideaal voor kinderen waarvan de ploegsporten dan reeds gestopt zijn.

 

         Interclubstage padel (paasvakantie):

Gedurende 5 opeenvolgende avonden kan je anderhalf uur padeltraining volgen. Deze trainingen zijn ideaal om je verder te specialiseren in bepaalde padeltechnieken maar zullen je ook op tactisch vlak vooruit helpen. Er wordt specifiek gefocust op deze aspecten in wedstrijdsituaties, zodat ze toepasbaar zijn tijdens de interclubontmoetingen. Op de laatste dag wordt een interclubontmoeting gesimuleerd. Ideaal om je als interclubploeg samen in te schrijven.

 

         Padelstage volwassenen (zomervakantie):

Gedurende 5 opeenvolgende avonden kan je anderhalf uur padeltraining volgen. Deze trainingen zijn ideaal om je verder te specialiseren in bepaalde padeltechnieken zoals de bandeja, bajada, vibora of chiquita maar zullen je ook op tactisch vlak veel vooruit helpen. Ideaal dus om je voor te bereiden op tornooien. Indeling op basis van niveau.

Mocht je vragen hebben of info willen dan kan je ons steeds bereiken via:

1.       Mathieu Loosvelt: padelcampusblankenberge@gmail.com of 0477/40 86 55

2.       Lynn Breugelmans: padeltcblankenberge@gmail.com

bottom of page